jvdweide

Wie zijn we?

Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt wie er tegenover u zit en daar ook een goed gevoel bij wilt hebben. Hieronder kunt u daarom alvast kennismaken met onze behandelaren. Zij vertellen u wat hen drijft en van welke cases zij energie krijgen.

Wij zijn een opleidingspraktijk
Wij vinden het belangrijk om fysiotherapeuten in opleiding een kans te bieden om ervaring op te doen. Daarom staan wij ingeschreven als opleidingspraktijk voor de masteropleiding musculoskeletale therapie Saxion en de masteropleiding manuele therapie (SOMT) in Amersfoort.

Al onze therapeuten zijn in staat om stagiaires te begeleiden. Daarbij is het goed om te weten dat onze stagiaires al een gedegen vakopleiding voor fysiotherapie achter de rug hebben. Zij specialiseren zich na hun diploma verder als een op masterniveau manueeltherapeut.

Onze behandelaren

Jeroen van der Weide

Gefascineerd hoe mensen verschillend met klachten omgaan en vanuit een stevig wetenschappelijk fundament het probleem blootleggen.

Drs. Carien Hobbelink

Veiligheid en warmte als basis om te verbinden met de patiënt en stopt niet tot de ‘puzzel’ is opgelost.

Wouter de Jong

Ervoor zorgen dat iemand weer volop kan leven, buiten de kaders denken en de hulpvraag centraal stellen.

Linda Hudepohl

Een fascinatie voor het houdings- en bewegingsapparaat en klinisch redeneren als uitgangspunt voor iedere behandeling.

Roy Sprakel

Door goed te luisteren en patronen herkennen bepalen we samen hoe we uw klachten kunnen verhelpen.

Barbara van der Veer

Als oncologiefysiotherapeut voel ik mij bevoorrecht om mensen te kunnen begeleiden in de moeilijkste fase van hun leven.